Tess Waltenburg

Om mig
Vem är jag?
Mitt namn är Tess Waltenburg, som du kanske har lagt märke till, och på den här bloggen kan du ta del av mina tankar, tips och idéer för en hållbar livsstil. Jag brinner för att få andra att tänka om och göra det de kan för en bättre värld. Under hashtaggen #ingetskallförfaras vill jag uppmuntra andra att dela med sig av nya sätt att använda det som redan finns genom att återanvända, laga, byta, upcycla och preservera. 
 
Jag har förutom den här bloggen Instagram, Youtube, Facebook och min podcast Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil. Jag sitter i styrelsen för den idéella föreningen Sustainable Influencers som arbetar för en ny, hållbar norm på sociala medier. 
 
Foto: Gisela Ackerup / Hår & makeup: Joanna Svärd
 
Mina tjänster 
Jag arbetar med produktion och spridning av content på sociala medier. Om du har en hållbar tjänst eller produkt som du anser stämmer med mina värderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på tess.waltenburg@gmail.com för att diskutera ett framtida samarbete. Du kan även boka mig för workshops, föreläsningar, konsultuppdrag, styling och projektledning av evenemang. Vill du samarbeta med mig? Skicka ett mail till tess.waltenburg@gmail.com och berätta vad du har tänkt dig så återkommer jag så fort jag kan. 
 
Foto: Gisela Ackerup / Hår & makeup: Joanna Svärd
 
Utmärkelser och synlighet i press
Jag blev utsedd till en av Aktuell Hållbarhets talanger på listan "33 under 33" 2018 och hade även äran att vara en av de 100 personer som Tidningen Resumé tror tar makten under 2020-talet. Jag har blivit intervjuad av bland annat Camino, Miljö & Utveckling, Tidningen Syre, SVT Syd, Tidningen Lundagård, Hallå Lund och Sydsvenskan. Jag har utöver det varit med ich skrivit en debattartikel i Tidningen ETC och blivit intervjuad av Erikshjälpen Second Hand till deras inspirationssida
 
Foto: Gisela Ackerup / Hår & makeup: Joanna Svärd