Tess Waltenburg

Lokal turism - Underbara Gotland
Vi kommer resa inom Sverige i år och jag är otroligt glad över att vi ska åka tillbaka till Gotland. Vi har inte planerat hela vistelsen men tanken är att vi både ska vistas inne i Visby och åka runt på Ön. Vi har vänner på ön så vi har varit där en hel del tidigare, men jag tar väldigt gärna emot tips och råd från er som har varit där tidigare. Jag hoppas att vi hinner åka till vackra Fårö, promenera runt på mysiga små gator, njuta av härliga middagar och fikor i Visby, gå på loppisar och kanske besöka Lummelundagrottan. Jag har några nya ställen som jag har hittat via sociala medier som jag är nyfiken på att besöka, bland annat Ladan i Hemse och Berså Butik i Tofta
 
Vi kommer ta bilen upp till Oskarshamn och ta färjan över då det är det enklaste alternativet för oss med barnen, både för att få med oss våra saker upp och för att kunna ta oss runt på ön. Om vi hade rest själva hade vi kanske tagit tåget, men i dagsläget känns det tyvärr inte som ett alternativ. Ibland får good enough vara bra nog. Är du också nyfiken på Gotland? Kika in hos Grön På Ön, som är en av mina kollegor i Sustainable Influencers, och Utflykt Gotland som är ett av mina favoritkonton som tipsar om enkla, härliga utflykter i vackra miljöer. 
 
Raukar på Fårö, underbar mat på Bakfickan i Viby, Lummelunda-grottan och ruiner i Visby. Det finns mycket underbart att uppleva på Gotland.