Tess Waltenburg

En spännande tid ligger framför mig och jag hoppas att ni vill följa med
Hej fina ni! Det har varit en väldigt intensiv vecka. Jag är i sluttampen av terminen och skriver hemtenta, har haft deadlines för uppdrag, de utför relining i vårt hus så vårt vatten och avlopp är avstängt på dagarna och vi har ovanpå allt varit förkylda hela familjen. Ibland känns det som att allt kör ihop sig på samma gång. Jag är dock väldigt peppad för en av de saker som har krävt planering är min resa till Stockholm ikväll. Jag ska träffa kollegor från Sustainable Influencers, bland annat Marie som sitter i styrelsen tillsammans med mig, gå på Ekorekomässan och träffa massor av härliga personer som sysslar med hållbarhet. Jag ska hålla en kort presentation om vikten av att jobba tillsammans klockan 09.45 så jag hoppas verkligen att ni vill lyssna om ni ska dit. 
 
Det har öppnats många nya dörrar den senaste tiden. Jag har några roliga projekt på gång redan i sommar som jag ser fram emot att dela med er inom kort och jag har träffat många nya fantastiska människor, bland annat inspirerande Sophie Gripenberg som jag har pratat mycket med online. Hon är otroligt klok, stark och inspirerande och jag kan verkligen rekommendera er att följa hennes konto som ni hittar här. Det betyder mycket med personer som tillför viktiga tankeställare i det konstanta bruset på sociala medier. Vi satt länge och pratade om hållbarhet och allt mellan himmel och jord på Djäkne kaffebar när hon var på besök i Malmö. Det ger mig så mycket energi att få omge mig med andra som brinner för en bättre värld. 
 
Jag tänkte vlogga när jag är i Stockholm för att dela en del av resan med er, och ni kan såklart som vanligt följa mina Instagram stories. Är det något speciellt ni skulle vilja se mer av här på bloggen? Dela gärna med er!