Tess Waltenburg

3 bloggar jag läser och verkligen tycker att ni borde läsa också
Den stora bloggeran må vara slut om man lyssnar till de flesta, men jag tycker fortfarande att det är något speciellt att läsa en riktigt bra blogg som kontrast till Instagram och Facebook. Sociala medier klumpas lätt ihop, men för mig är bloggläsande ett sätt att vara lite mer närvarande eftersom det inte blir lika mycket intryck och scrollande. Man får försvinna in i någon annans värld i en stund och verkligen grotta in sig i ett ämne. Jag har så himla många fantastiska skribenter jag vill tipsa om, men för att det inte ska bli överväldigande vill jag börja med att tipsa om dessa tre fantastiska kvinnor:
 
 
Wilda. Fantastiska Wilda som skriver så vackert att jag vill gråta om livet och om att växa genom trauma. Vi delar en del erfarenheter då båda har kämpat mot komplex PTSD och hon lever även med fibromyalgi. Hon skriver om allt från vardagliga ting till lycka och tunga ämnen men på ett sätt som verkligen går rakt in i hjärtat. Läs. Läs och ta dig tid att verkligen begrunda hennes ord. 
 
 
Stella. Hon är klok som en bok och bjussar på tips om hur du kan leva ett lättare, roligare och hållbarare liv. Hon är verkligen en förebild för mig både när det kommer till företagande och att värdesätta det som är viktigt i livet. Hennes blogg är sådär mysig och avkopplande att läsa och jag klickar aldrig mig ut därifrån utan att ha nya idéer och inspiration. Hon har dessutom nyligen släppt ett månadsbrev som jag ser fram emot att följa. Att jag får ha henne som min kollega i Sustainable Influencers är en riktig lyx. 
 
 
Marie är en av mina andra kollegor i Sustainable Influencers och hon ger mig så himla mycket pepp och inspiration både via sina egna kanaler och i sättet hon peppar och stöttar andra. Hon har nyligen släppt sin blogg där hon skriver om minimalism och bland annat delar med sig av en ingpående beskrivning av hur du kan skapa en kapselgarderob från grunden. Hon är en stor inspirationskälla för mig när det kommer till att skapa en hållbar garderob och jag kan varmt rekommendera er att kika in där. 
 
Har du några grymma bloggtips? Dela gärna med dig i kommentarerna! 
#1 - Wilda

Fantastiska Tess <3 Jag blir så berörd och tagen av dina ord. Tack för att du delar och hjälper mig växa ännu lite till. Jag är så glad att du finns <3

Svar: Åh, fina du. Jag menar verkligen varje ord. Det är så fint att få följa människor som verkligen berör än mitt i detta konstanta informationsflöde. Stor kram <3
Tess Waltenburg