Tess Waltenburg

26 - Ett år äldre och många erfarenheter rikare
Den 26e april fyllde jag 26 år gammal och jag ser tacksamt tillbaka på allt jag har fått ta del av i mitt liv, alla chanser jag har fått och alla fina människor jag har fått lära känna. Jag känner att jag för varje födelsedag kommer närmre min mentala ålder, lillgammal som jag är... Hehe. Det har varit många höjdpunkter under året som har gått. Vi har flyttat tillbaka till Lund, jag har påbörjat min master i tillämpad kulturanalys vid Lunds Universitet, Sustainable Influencers har blivit en förening och jag har fått lära känna otroligt många härliga människor. 
 
 
Jag försöker packa så lätt som möjligt när jag ska jobba någon annanstans är hemma. Min påse från Design by M är toppen för småsaker. 
 
Det har varit en riktigt härlig vecka med fullt ös. På födelsedagen tog jag en promenad i Botaniska Trägården innan jag satte mig och jobbade på Love Coffee Roasters, ett av de bästa ställena i Lund om ni frågar mig. Jag åt lunch med min mormor och hennes syster på The Herbivore som har underbart god mat. Deras teriyaki tempeh burgare är min favorit hitttills. Resten av veckan gick åt arbete med vårt projekt vi har via min utbildning och andra projekt. Jag har träffat fantastiska Juliane som driver slow flowers projektet One Bouquet Per day för att diskutera ett superroligt projekt som vi ska genomföra i sommar och som jag ska avslöja för er snart. 
 
 
Blommande magnolia-träd i Lundagård och fika på mysiga Broder Jakobs. 
 
Vi som bor i Lund är verkligen bortskämda med härliga caféer att fika, ta möten och jobba på. Jag börjar se mig som en stammis på både Love Coffee Roasters och Broder Jakobs som båda bjussar på både underbart god fika och trevliga miljöer. Jag träffade grymma Filippa som driver kontot Fair Fashionista Filippa på det sistnämnda häromdagen för att bolla idéer och planera vår klädbytardag i samarbete med ABF. Bor du i Lund med omnejd? Kom gärna och snacka hållbart mode och uppdatera din garderob med oss den 18e maj. Du hittar evenemanget här
 
 
#1 - Sarah

åh fina bilder =)

Svar: Tack fina du! Vad glad jag blir :)
Tess Waltenburg