Tess Waltenburg

Hållbar livsstil: Tvättbara kaffefilter, sticklingar, begagnade ramar och "good enough"
Hej fina ni! Möts ni också av solsken när ni kikar ut genom fönstret idag? Det gör jag och det gör otroligt mycket för mitt välmående. Jag har som vissa av er vet kroniska smärtor som spökar av och till, men att våren är på ingång ger mig energi när det känns motigt. Det behövs verkligen. Jag sitter just nu med studier och skriver på en rapport som ska vara inne imorgon, dricker kaffe och längtar efter att gå ut på en promenad. Det har hänt mycket roligt den senaste veckan och jag har många spännande projekt som jag ser fram emot att dra igång. Mer om det i ett annat inlägg. 
 
 
 
Ramen ni ser ovan fyndades second hand i lördags i min favoritbutik: Erikshjälpen på Öresundsvägen här i Lund. Jag fyndade även bland annat en härlig sommartunika i bomull och glaskaraffer. Sticklingarna skickades till mig av fina Anna Maria Hallberg. Om ni inte följer hennes Instagram-konto redan kan jag varmt rekommendera det, hon tar oerhört vackra bilder och skriver kloka och tänkvärda inlägg om hållbar livsstil. Det är så härligt att kunna få nya växter till sitt hem utan att köpa nytt och att de sedan får växa till sig i sin egen takt. 
 
 
 
Dricker du också mycket kaffe? Då kan jag varmt rekommendera dig att följa Design by M som syr tvättbara kaffefilter i linne som både är snällare mot miljön och väldigt vackra. De är dessutom en toppenbra present som gör att man kan spara många engångsfilter om man är en tung kaffekonsument som jag... Hon gör även disktrasor och bomullspads i tyg som jag är sugen på att testa. Tips tips! Jag vill även tipsa om en lyxig good enough-lösning: Icas ekologiska bake off baguetter som ni ser här ovan. Vi värmde på dem till frukost och det kändes lyxigt även om det var lätt som en plätt. Har du några tips på enkla sätt att tänka medvetet i vardagen? Dela gärna med dig i kommentarsfältet!