Tess Waltenburg

En presentation för er som är nya här och för er som har hängt med ett tag
Hej fina ni! Jag är så glad och tacksam över att ni vill kika in här, trycka på hjärtat när ni gillar det jag gör eller lämna en kommentar när ett inlägg berör er. Det är det som gör att jag har möjlighet att göra det jag gör och det betyder så otroligt mycket. Jag är väldigt nyfiken på vem ni är, och vill gärna höra mer om er i kommentarsfältet om ni vill, och tänkte passa på och presentera mig själv för er som inte har följt mig så länge. Det kanske även kan ge er som har hängt med ett tag en möjlighet att lära känna mig bättre. Så vem är jag då? Mitt namn är Tess (ja, Tess, inte Therese) och jag är 26 år gammal. Jag bor med min man och våra två barn i Lund och brinner för hållbarhet på olika sätt. Det jag vill visa här är hur det kan vara enkelt, roligt och inspirerande att leva ett mer hållbart liv. För mig har en hållbar livsstil verkligen bara berikat mitt liv och jag tror att det kan göra det för de flesta om vi bara tänker bortom allt vi väljer bort. Att välja kläder vi verkligen tycker om, att njuta av god mat som inte skadar omvärlden och vara kreativa med det vi redan har är ju verkligen gött, inte en uppoffring. Kan ni inte berätta hur ni hittade hit och vad ni gillar med min blogg och mina andra kanaler?
 
Jag har en stor kärlek för choklad, god mat och upplevelser. Jag pratar högt och mycket, älskar att dansa och känner alla känslor väldigt djupt. Jag blir väldigt lätt engagerad, passionerad och exalterad när jag brinner för något vilket ibland kan vara en nackdel när jag går väldigt mycket in i det. Jag försöker dock hitta min väg i det så att det ska vara den styrka det verkligen kan vara. Min hållbarhetsresa började för länge sedan, till och med i barndomen, när min mormor lärde mig sitt sätt att tänka kring det mesta i livet. Hon har nämligen alltid valt allt med omsorg, tagit hand om sina saker, inte slängt mat och haft väldigt många ärvda saker i sitt hem. Hon har lärt mig att odla och påta i trädgården och visat att ett hållbart liv verkligen kan vara ett rikt liv med mycket livskvalitet. Det är nog det finaste man kan ge någon. Jag har dock haft mina perioder då jag har försökt shoppa och resa bort för att må bättre när jag har mått dåligt. Det har dock bara hjälpt mig tillfälligt och sedan jag bestämde mig för att leva mer hållbart har jag med mig min mormors klokskaper i bakhuvudet och det var även efter hennes favorituttryck som jag startade hashtaggen #ingetskallförfaras på Instagram. Tanken med den är att uppmuntra fler att ta till vara på det de redan har och det som redan finns då det både kan vara kreativt, roligt och snällt mot omvärlden. 
 
#1 - Anonym

Hejsan!
Jag kom över ditt konto när jag sökte på "eko" på Instagram och fastnade direkt för känslan i dina bilder. Så nu har jag börjat bläddra runt och inser att jag har massa spännande läsning, youtube-videos och inspiration framför mig! =D
/Amina

Svar: Åh, vad roligt att höra! Tack så mycket för att du tog dig tiden att kommentera :D
Tess Waltenburg