Tess Waltenburg

Hållbart mode: Bohemisk outfit med second hand-fynd och detaljer i brunt och mörkgrönt
Jag har lärt känna otroligt många kreativa, inspirerande personer genom åren som även har blivit mina vänner. En av dem är Mathilda Ahlberg som jag har plåtats av och känt i ungefär sju eller åtta år nu. Det är galet hur fort tiden går! När vi lärde känna varandra gick vi båda i gymnasiet och hade precis börjat utforska våra kreativa banor och vi är fortfarande ett grymt team. 
 
 
 
När hon hälsade på mig senast tog vi oss in till stan här i Lund och plåtade murriga, rockiga bilder i kulturkvarteren. Den bohemiska outfiten jag har på mig är en mix av flera härliga second hand-fynd. Jag har verkligen börjat uppskatta hattar och har hittat två stycken begagnade den senaste tiden: Den grå ni ser på bilden som jag fyndade på Stadsmissionen i Stockholm och en svart som jag hittade på Emmaus i Malmö. 
 
 
 
Den mörkgröna sjalen är ett Tradera-fynd som jag gjorde för ett par månader sedan. Jag älskar att den är så stor att den verkligen går att svepa in sig i. Bootsen är fyndade från Sellpy och handväskan är från min favoritbutik här i Lund: Erikshjälpen Second Hand på Öresundsvägen. Om ni har sett min vlogg om mina senaste second hand-fynd så känner ni nog igen den därifrån. 
 
 
 
Idag firar jag 100 prenumeranter på Youtube. Så himla kul! Följer du mig där? Är det något du skulle vilja se mer av? Eller har du några förslag kring inlägg till mina andra kanaler? Det hade varit superkul att få höra hur ni tänker, vad ni gillar med det jag gör och vad ni skulle vilja se mer av för att göra det enklare att leva ett roligt, hållbart liv. Stor kram till er! 
 
Alla foton i detta inlägget är tagna av Mathilda Ahlberg
#1 - Rebecca Magnusson

Åååhh älskar dom kvarteren där bilderna är tagna. Älskar verkligen Lund, hoppas på att kunna bo där en dag. Tills dess får jag nöja mig med Eslöv hehe..... Tycker jättemycket om både din blogg och din youtube-kanal! Kan du inte visa vad du använder för hud/hår-produkter/smink/parfym osv? :D Hade varit kul att se!

Svar: Ja, Lund är verkligen en underbar stad! Åh, vad glad jag blir! Tack så mycket för din input :) Det betyder otroligt mycket att få er feedback och pepp! Det ska jag absolut ordna.
Tess Waltenburg

#2 - Marias Memoarer

Så snyggt väskan och skorna matchade! :)

Svar: Tack fina du! Vad glad jag blir :D
Tess Waltenburg

#3 - Hemma Hos Felicia

Jag älskar att second hand fynda!! Fyndade faktiskt en riktigt snygg jacka till våren idag!! :D

Svar: Vad härligt att höra! Det finns ju så mycket fint att hitta second hand :D
Tess Waltenburg

#4 - fyrabarnsmamma@webblogg.se

Härligt med bra & snygga fynd på Second Hand.

Svar: Ja, det är verkligen härligt! Det finns så mycket fint begagnat :)
Tess Waltenburg

#5 - Linda

Tycker verkligen om din stil! Och kan finnas såå häftiga och snygga kläder på second hand. Alltid roligt att fynda! Och sedan måste jag också säga att du får verkligen till fina bilder! ☺️

Svar: Åh, vad härligt att höra! Tack så mycket fina du :) Det betyder så mycket!
Tess Waltenburg