Tess Waltenburg

#aprilodling - Månadens tema för Sustainable Influencers och alla andra med gröna fingrar
Hörrni! Tiden säger bara tjoff och nu är det redan april. Med den nya månaden kom även ett nytt månadstema från oss i Sustainable Influencers som vi kommer skriva om och som vi även hoppas att ni vill haka på. I mars tipsade vi om #schystresande och hemester och den här månaden är det dags att få jord under naglarna i och med vårt tema #aprilodling. Ni som följer mig på instagram har säkert sett att jag har smygstartat här men jag hoppas även på att få till några intressanta blogginlägg. Är det något speciellt ni vill läsa om på temat?
 
 
Vad kommer jag odla i år då? Vi bor, som ni säkert vet, i lägenhet så på ett sätt är jag ganska begränsad till det. Vi har dock nästan som ett växthus i lägenheten på grund av vårt burspråk som släpper in mycket ljus och blir väldigt varmt. Där har jag ställt försådda tomater, chili, örter, ätbara blommor och basilika-sticklingar som jag hoppas ska ta sig fint. Jag har även skördat och planerat om mina aloe vera-plantor som växer så det knakar och förökar sig till höger och vänster.
 
Mina basilika-sticklingar har tagit sig ordentligt, se till exempel jämförelsen med mitt ansikte här...
 
Vill du ser mer av min samling grönt? Spana in min vlogg om det här:
 
#1 - Frugan E

Men åh, så mycket grönt ♥ Så fint. Önskar att jag hade gröna fingrar. Måste lära mig mer om detta, vill ju odla! :)

Svar: Visst är det något speciellt att se små gröna blad sticka upp ur jorden? Jag hoppas att du hittar odlarglädjen. Det är bara att testa sig fram! Jag kan inte så mycket egentligen, jag har valt att odla enkla saker som är värda att prova :) Heja dig <3
Tess Waltenburg