Tess Waltenburg

Min senaste beställning från Lapland Eco Store
Jag beställer ofta mina ekologiska, hållbara och plastfria produkter på nätet. Jag gillar verkligen shoppar som har lite av varje så att man kan fylla på med det som behövs för stunden på en och samma gång. Det finns många smidiga och bra butiker som jag försöker lyfta och en av dem är Lapland Eco Store. De har ett otroligt stort och varierat sortiment med massor av bra produkter. Nu passade jag på att fynda på deras rea där de sålde ut en hel del ekologiskt godis, livsmedel och saker till hemmet. 
 
 

När jag precis hade börjat plastbanta bestod mina beställningar ofta av produkter i bambu och rostfritt stål. Vi har även köpt rostfria skålar och tallrikar i olika storlekar till barnen som jag tycker väldigt mycket om. De är lätta, vilket är bra nu när vår äldsta kan få prova att bära själv, och de är ett alternativ till plast som inte går sönder om det åker i golvet. Nu för tiden blir det oftast inte så mycket saker till hemmet men den här beställningen var ett undantag då jag beställde några extra metallklämmor och smörknivar i liten modell. 
 
 
 
Den här fina, gula vägghängda förvaringen tror jag kommer bli perfekt inne på barnens rum. Vi börjar bli klara där men jag har letat efter något att ha vid sängen så jag blev väldigt glad när jag hittade den här i ekologisk bomull. Den var dessutom en av produkterna som ingick i deras rea. 
 
 
 
 
Jag fyllde, som de flesta gånger, på med ett gäng raw bars från Raw Bite samt Kung Markatta och två påsar pumpakärnor som jag fyndade till halva priset. Perfekt att fylla upp skafferiet lite när det var guldläge. Det jag är mest spänd över är dock produkten nedan: Warpaint som är ett helt naturligt sätt att bleka tänderna. Har ni testat det? 
 
Har ni beställt från Lapland Eco Store någon gång? Vilka av deras varor är era favoriter?
 
#1 - Jeanette

Visste inte ens om att den butiken fanns, tack för tipset :)

Svar: Så lite så! Jag hoppas att du gillar den :)
Tess Waltenburg