Tess Waltenburg

En otroligt lyckad releasefest för Steg för Steg - En podcast av Sustainable Influencers
Wow, vilken underbar dag vi hade i torsdags när vi släppte vår podcast Steg för Steg - En podcast av Sustainable Influencers. Tusen, tusen tack för allt stöd! Tack till alla som har lyssnat på vårt första avsnitt, tack till alla som har valt att prenumerera på vår kanal på Soundcloud, tack för all fin feedback och tack till alla som kom och firade med oss på vårt releasemingel. Vi är verkligen så otroligt tacksamma över att ha er med på resan. Vi är alla viktiga för att göra jorden till en bättre plats och tillsammans kan vi göra skillnad. 
 
Vi är även otroligt tacksamma för alla fina sponsorer som bidrog med hållbara produkter till våra gäster. Ni kan läsa mer om dem här på Jennies blogg. Har ni hunnit lyssna på avsnittet än? Vad tycker ni? Om ni inte har varit inne på Soundcloud än hittar ni det här, annars finns det på de vanliga ställena för podcasts inom kort. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - sarah

oj vad fina saker och maten ser god ut

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir! :)
Tess Waltenburg

#2 - Sandra Junhammar

Vilka härliga bilder! Och så himla kul att releasefesten blev lyckad.

Har självklart lyssnat på första podd-avsnittet och gillade det massor. Heja er!

Kram Sandra

Svar: Åh, vad kul att höra, fina Sandra! Det värmer verkligen. Jag hoppas att vi kan få till en liten träff när du kommer ner :D Kram
Tess Waltenburg