Tess Waltenburg

En grymt spännande idag på The Festival i Malmö, seminarium med InUse och Oatly
Jag och Jennie spenderade första delen av dagen i måndags Malmö och hade många spännande saker för oss. Först möttes vi upp på Noir Kaffekultur och tog en snabb kaffe, sedan begav vi oss till InUse för ett seminarium med temat "Designing for Human Behaviour in Public Spaces". Det var oerhört intressant och gav väldigt många givande insikter, framförallt när det kommer till hållbarhet och hur miljöer är skapade för att uppmuntra till eller avleda från olika beteenden. 
 
 
 
 
Efter det stannade vi till på Lotta Love Lifestyle och åt vars en underbart god smoothie bowl innan vi begav oss till ett Food Jam med Oatly. Där fick vi prova massor av deras underbara produkter, även om vi redan har testat de flesta, och fick även med oss vars en wrap efteråt. Har ni testat deras glassar? Om ni inte har gjort det så borde ni verkligen göra det. 
 
 
 
 
 
På eftermiddagen begav jag mig till Lund för introduktionen till min mastersutbildning. Jag ska nämligen börja läsa Master of Applied Cultural Analysis vid Lunds Universitet och jag är såååå taggad! Vi avslutade kvällen på bästa sätt med en middag på Varvsstaden som The Conference arrangerade - En väldigt mysig tillställning som var det perfekta sättet att fira på.
 
Idag har vi haft ännu en väldigt intressant förmiddag med ett möte i Malmö som förhoppningsvis kan innebära mycket inför framtiden. Stay tuned! Har ni något att lyssna på lunchen eller på väg hem från jobbet idag? Annars kan jag varmt rekommendera vår podcast