Tess Waltenburg

Underbara höst och vacker inredning
Brukar du köpa blommor till dig själv? Jag gjorde faktiskt det häromdagen, och jag tror att det var andra gången i mitt liv jag gjorde det. Jag stanna nämligen till på min fina vän Josefinas jobb KC Blommor och köpte med mig en otroligt vacker, höstig bukett med annorlunda detaljer. 
 
 
 
Det är alltid roligt med lite nya detaljer i hemmet. Samtidigt tycker jag att det blir en speciell känsla just i och med att jag inte gör det så ofta. Den här gången blev jag så inspirerad att jag spontant dukade fram min älskade Tradera-fyndade duk, ställde fram blommorna på bordet och satte nya ljus i mina loppisljusstakar i mässing. 
 
 
 
Jag älskar verkligen hösten. Jag älskar färgerna, jag älskar tända ljus, jag älskar te och choklad. Det är så underbart att bara kunna krypa upp under en filt och mysa med lite akustisk musik i mörkret. Jag vet att många svenskar håller fast vid sommaren in i det sista, men jag är glad över att hösten är här. 
 
Vilken är din favoritårstid?
#1 - Lillan Kind

Även om sommaren är min favoritårstid, så tycker jag ändå att hösten är otroligt vacker så länge de starka färgerna finns kvar! Så fint det blev hemma hos dig med blommorna och ljusstakarna!😃

Svar: Det kan jag förstå :D Tack fina du!
Tess Waltenburg

#2 - anneli

Vad himla härligt! Jag älskar också den tiden av året. Vill verkligen ha ett nytt köksbord med stolar, göra det mörkare.
Få bort det som är "vitt vitt vitt" :)

Svar: Ja, det är härligt. Det finns ofta väldigt mycket fint att fynda begagnat om man letar :)
Tess Waltenburg

#3 - Kicki Westerberg

Hösten är min absoluta favoritårstid. All energi bara fylls på. Nya projekt startas men den här hösten har jag saktat in och fokuserat på att utveckla mina kreativa sidor. Att andas och att bara vara. Då här hösten perfekt !
(Så fina foton du har, gillar färgtonen )

Svar: Det låter väldigt härligt! Jag försöker också lägga mer tid på att utveckla min kreativitet och mycket av den kommer faktiskt under hösten. Tack för din kommentar! :)
Tess Waltenburg

#4 - hanna

Älskar hösten och ja köper blommor till mig själv ibland :)

Svar: Vad härligt! :)
Tess Waltenburg

#5 - Anna / Boihusbil

När vi bodde i lägenhet köpte jag i början fredagsblomma! Var så mysigt att komma hem och sätta en ny blomma i vasen på bordet. Ofta bara en solitär med lite grönt. Så fantastiskt vackert och något som jag njöt av ordentligt. Älskar höst och vår. Nu är det lite sverige-sommar där vi är och det är rätt gött det också.

Svar: Det låter väldigt fint! Blommor gör verkligen mycket för ens humör :) Ja, vädret nu är verkligen härligt. Jag försöker njuta av det även om det känns sorgligt med tanke på klimatförändringarna.
Tess Waltenburg

#6 - Alejandra

Fantastiska bilder, Tess! Jag köper ofta blommor till mig själv. Eller ja, kanske någon gång i månaden. Gör det oftast när jag vill fira att jag gjort något jobbigt, eller om jag känner mig deppad.

Svar: Tack fina du! Det värmer verkligen! Ja, det behövs ibland av både tråkiga och roliga anledningar. Stor kram!
Tess Waltenburg

#7 - Elin

Älskar vintern & hösten

Svar: Jag också! Hösten är min favoritårstid :)
Tess Waltenburg

#8 - Jessica Ullström

Hösten är min. Varje år. Men vår kom just och nu är det snö överallt så jag gick miste om den i år 😔

Svar: Ja, det var en väldigt kort höst i år :( Vi får försöka fylla på med höstiga saker i vardagen ändå.
Tess Waltenburg