Tess Waltenburg

Tycker ni att det är tyst här ibland?
Jag bloggar inte lika mycket längre. Det är inte för att jag inte tycker att det är roligt, för det gör jag, men nu när det är så himla mycket med min utbildning och Sustainable Influencers så får jag prioritera och ibland faller tiden jag brukar lägga på bloggen bort. 
 
Jag vill dock uppmuntra er som inte redan följer mig på Instagram (länk) att göra det. Där uppdaterar jag för det mesta dagligen med tips, råd och inspiration som jag tror att ni kan vara intresserade av. Ni får såklart gärna hålla koll på Sustainable Influencers instagram också där vi uppdaterar så ofta som möjligt. 
 
Har ni något spännande ämne som ni skulle vilja att jag skrev om? Jag tar gärna emot tips och idéer! 
 
#1 - Rebecca

Fattar inte hur du kan SÅ VACKRA BILDER! <3 Du har verkligen talang! Det är alltid en fröjd att komma in på din blogg då den är oerhört proffsig, genuin och mysig! <3

Svar: Men åh, tack fina du! Det gör mig verkligen glad! Ha en fortsatt trevlig helg <3
Tess Waltenburg

#2 - Anna / Boihusbil

Instagram är verkligen roligt. Jag lägger också ut bilder nästa dagligen där. I och för sig bloggar jag nästan dagligen också, men det är för att jag tycker det är kul och jag har möjlighet. I andra faser i mitt liv har bloggen fått stå tillbaka, tänker att det är så livet är. Så hoppas du inte känner någon press utan gör det som du mår bäst av.

Svar: Ja, precis :) Ibland tycker jag att olika format passar bättre och det får vara helt okej. Tack för din kommentar!
Tess Waltenburg

#3 - Anonym

Vad kul vad heter du på Instagram ❓

Svar: Det finns en länk i inlägget :)
Tess Waltenburg

#4 - Mirre

Ja ibland får man prioritera bort, lycka till på utbildning

Svar: Ja, precis. Tack fina du! :)
Tess Waltenburg