Tess Waltenburg

Steg för Steg - Status kring podden
Hej fina ni! Jag hoppas att ni har haft en bra helg. Ni är säkert en del som undrar vad som händer med podden. Jag kommer att ha hand om den själv framöver då Jennie har tagit ett steg tillbaka av privata skäl och planen för publicering är inte helt klar. Den är dock på gång och jag hoppas att ni ser fram emot att lyssna när den väl är klar. Tack för ert tålamod!
 
Under tiden får ni gärna stötta mitt arbete på Patreon så att jag kan satsa mer på det jag gör. Det hade betytt otroligt mycket! Ni kan även gå in i Podcast-appen och börja prenumerera på podden redan nu så att ni ser direkt när avsnitten kommer upp framöver. 
 
#1 - Bella

Hoppas du får en bra dag vännen

Svar: Tack fina du! :)
Tess Waltenburg

#2 - Therese

Du får ha en fortsatt trevlig dag . Roligt att du har börjat podda =)

Svar: Tack fina du! Detsamma :)
Tess Waltenburg

#3 - Anonym

Spännande med en ny podd!

Svar: Tack! Det tycker jag med :D
Tess Waltenburg

#4 - Lillan Kind

Så spännande det låter att göra en egen podd!😊 Kommer du lägga upp den i bloggen på nåt sätt (jag är novis på vad man kan göra😆) Jag passade på att kika lite mera i din blogg när jag ändå var inne, och särskilt hur man kan minska användningen av plast. Men jag lyckades inte öppna upp och se alla tipsen. Vet inte om det är min telefon som trilskas lite.

Svar: Hmm... Vad konstigt. Jag har inga problem med att få upp det :/ Jag hoppas att du kan läsa mer vid ett annat tillfälle. Jag kommer definitivt att posta om podden här, jag skulle bli väldigt glad om du vill lyssna när det är dags! Kram
Tess Waltenburg

#5 - Malin Lundskog

Har haft en fenomenal helg. tack :)

Ser fram emot podden - håller utkik!

Svar: Vad härligt! Det gör mig väldigt glad :D
Tess Waltenburg