Tess Waltenburg

Måndagspeppen omgång 4
Oj oj oj! Så fort tiden går! Nu är det äntligen måndag igen och jag är såklart supertaggad på att få dela veckans omgång av Måndagspeppen med er. Är ni redo för här kommer ett lass med härlig, hållbar inspiration: 
 
 
För er som precis har kommit igång med er hållbara resa vill jag tipsa om ett inlägg jag skrev för ett tag sedan nu: 35 sätt att dra ner på plasten under Plastic Free July (och efter). Det är en bra första guide för den som vill ha tips och idéer kring vilka vardagliga saker man kan göra något åt. 
 
 
För er som är sminkintresserade men samtidigt vill välja hållbara produkter kan jag varmt rekommendera grymma Joannas youtubekanal. Det var hon som stod för sminket till vår pressplåtning, som blev så himla snyggt, och hon är även en otroligt härlig person. 
 
 
Bor du i Malmö och vill komma igång med zero waste, plastbantning och få rent och ordnat hemma på ett hållbart sätt? På onsdag kväll föreläser grymma Ila från vårt nätverk som driver Morotsliv på In The Pink i Malmö så passa på att anmäla dig här. Ett grymt ställe med supergod mat och en bra föreläsare, what's not to like?
 
 
Det var det för veckans omgång, men det finns såklart grymt mycket inspo att hitta. Har ni några favoriter som jag har missat? Dela gärna med er i kommentarsfältet! Ni hittar även en hel del på vår instagram för Sustainable Influencers där ni kan klicka er vidare till medlemmarnas konton.