Tess Waltenburg

Måndagspeppen omgång 3
Nu har ännu en vecka gått och det är dags för en tredje omgång av.... Måndagspeppen! Lite sent såhär på kvällen men jag hoppas att ni kan ha glädje av dessa peppande tips för resten av veckan. 
 
 
Ett fantastiskt tänkvärt inlägg är skrivet av Johanna som har minskat sitt koldioxidavtryck med hela 2700 kg per år. Vill du veta hur? Spana in det här. Hon har även en extremt inspirerande blogg i övrigt då hon är väldigt kunnig inom slow fashion, så jag kan varmt rekommendera ett besök för alla som är modeintresserade. 
 
 
När vi ändå är inne på ämnet slow fashion vill jag slå ett slag för fantastiska Uma Bazaar i Malmö. De har en alldeles underbar butik, som även finns på nätet för er som inte bor i närheten, och väljer sina leverantörer med stor omsorg. Johanna på bilden ovan producerar även hållbara, otroligt vackra smycken som säljs hos Uma Bazaar. Hur grymt?!
 
 
Från kläder till en annan viktig del av vår konsumtion som har stor påverkan på vår värld: Maten. Idag är det nämligen vegetariska världsdagen och då tycker jag att det passar finfint att tipsa om peppande Portionen Under Tian som är en av mina stora favoriter. Hanna som driver bloggen är legitimerad dietist och bjussar på vacker och inspirerande mat som är snäll mot både dig, plånboken och planeten. 
 
 
Har du några fler tips som verkligen borde få synas här? Dela gärna med dig i kommentarsfältet! 
#1 - Emma Engström

Himla härligt inlägg! :D

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir! :)
Tess Waltenburg