Tess Waltenburg

Har du handlat via Matsmart?
Jag tycker att Matsmart är ett grymt bra koncept för att tänka mer hållbart kring matinköp. Deras utbud varierar men de har för det mesta väldigt mycket ekologiskt. Kolla in vad jag köpte senast i min nya vlogg som publicerades idag:
 
 
#1 - Jessica

Åh älskar att handla på mstsmart.. mycket bra priser

Svar: Eller hur! Det är ett toppenbra sätt att spara pengar i vardagen tycker jag :)
Tess Waltenburg

#2 - Helena Roth

Ja, har handlat från Matsmart ett par gånger och tycker om konceptet! Det blir ju ofta en surprise vad jag shoppar där, eftersom det varierar vad de har för utbud. Och så begränsar jag mig att jag endast kollar på deras ekologiska varor. Men precis som du säger i videon - skafferivaror är de ganska pålitliga med! Kanske ska inspireras av dig att kolla in dem lite oftare...

Svar: Ja, det blir ju olika varje gång. Jag tycker dock alltid att de har en hel del bra ekologiskt om man bara är lite öppen kring vad man kan tänka sig att köpa :)
Tess Waltenburg

#3 - Therese Carlsson

Va mycket bra grejer du beställt 😊. Jag har sett många köpa med matsmart men jag själv har aldrig gjort det men någon gång ska vara den första 😊

Svar: Jag tycker att det är ett toppenbra sätt att spara pengar i vardagen så jag tycker absolut att du borde testa! Tack för din kommentar :)
Tess Waltenburg