Tess Waltenburg

Det var hit mitt hjärta längtade
Jag brukade skriva. Som om orden rullade av mina fingrar. Som om det var det enda jag någonsin hade kunnat. Känslorna strömmade och blev mer lättbegripliga när de tog form av bokstäver och ord och meningar och sidor. Men någonstans tappade jag det och mig själv och alla de där känslorna som tidigare hade fått komma ut klumpade ihop sig i mitt inre när jag inte längre kunde reda ut dem. I rader. Meningsbyggnader. Tolkningar. 
 
Jag vet inte när det hände. Eller hur. Men för ett tag sedan började det lossna igen. Och jag började skriva. Som stapplande på tunna, otränade ben som hade glömt hur det var att gå. Men jag skrev. Och jag log och jag grät för att jag äntligen kände att jag fick tillbaka ett verktyg som jag så länge hade saknat. Den där möjligheten att nysta i något som från början känns alldeles obegripligt och skapa någon slags tröstande ordning i det omtumlande kaoset som har varit mitt liv. 
 
Och här är jag nu. Här sitter jag. Och skriver. Inte som om det var det enda jag någonsin hade kunnat, utan som om det vore ett hus som jag bit för bit försöker göra till mitt igen. Där jag målar och målar om väggarna med mina tankar och funderingar. Och för varje dag börjar jag känna mig mer och mer hemmastadd och inse att det var hit... Det var hit mitt hjärta längtade. 
 
#1 - Linda Lii

Wow så underbart, grattis till ditt flow ✨ kan du så kan jag ✨

Svar: Tusen tack fina du! <3
Tess Waltenburg

#2 - Bella

Men vad skönt. Älskar att bara skriva av sig. Jag älskar att göra de. Därför bloggar jag

Svar: Ja, det är verkligen guld värt att få ur sig orden. Vad fint att du också har hittat ditt sätt att göra det på!
Tess Waltenburg

#3 - Therese

En mysig höstbild =)

Svar: Tack snälla!
Tess Waltenburg

#4 - Joanna Svärd

Älskar att hamna i flow, i livet, i skrivandet och i mitt yrke som makeupartist. Har jag en dålig dag så tar jag fram mina paletter av regnbågens alla färger och njuter. Det räddar en dålig dag precis som en lång promenad i skogen. Underbart!

Svar: Så fint du sätter ord på det Joanna! Kreativitet är verkligen ett fantastiskt verktyg för att hitta tillbaka till sig själv.
Tess Waltenburg

#5 - Helena Roth

Hög igenkänning på det där. Jag har haft skrivtorka mer eller mindre sedan maj... och äntligen känner jag att det lossnar igen. Viktigt, för mig, eftersom skrivandet är bästa formen av självcoaching!

Svar: Jag känner verkligen med dig. För mig är det också en viktig del i läkande och utveckling.
Tess Waltenburg