Tess Waltenburg

Två fantastiska dagar med medlemmar ur Sustainable Influencers
Det är en fantastisk känsla när man hittar personer som brinner för samma sak som en själv, och det är verkligen så jag känner med vårt nätverk Sustainable Influencers. De senaste två dagarna har jag träffat Adrienne, Emma, Allis och Minea och jobbat på vårt kontor på Venturelab och vi har även haft en grymt trevlig nätverksträff med ännu fler från nätverket här i Lund. Jag kan bara säga wow, vilka fantastiska kvinnor jag har turen att omringa mig med. Jag är oerhört tacksam över att vi har hittat varandra och att alla på olika sätt vill vara med på det här. Vi blir så himla mycket starkare om vi jobbar tillsammans för en hållbar utveckling. 
 
 
 
 
Idag började dagen på bästa sätt genom att släppa andra avsnittet av min podcast Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil. Om ni inte har lyssnat än kan ni göra det här eller på de flesta ställen där poddar finns. Adrienne bodde på Grand Hotel så jag lyxade till det och åt frukost med henne imorse innan en inspirerande och produktiv torsdag. Vi hann med så himla mycket under dagen. Det är en häftig känsla när det känns som att man känner någon trots att man bara har pratat online innan. Det är verkligen inspirerande att få ta del av andras idéer och jobba tillsammans för att göra det här så bra som möjligt. Bilderna här nedanför är från ett av mina favoritställen här i Lund: Broder Jakobs som bakar fantastiska bröd och har kardemummabullar (som ni har sett på mina kanaler flera gånger innan) to die for. Om ni är i Lund: Gå dit! 
 
 
 
 
Idag hade jag på mig min mysiga höstkofta som ni kunde se i min vlogg om mina second hand-inköp från Erikshjälpen här i Lund. Kappan och bootsen är från Tradera, jeansen är fyndade på Emmaus, blusen och halsduken är från Sellpy via Tradera. Allt jag har på mig är alltså begagnat och jag älskar det. 
 
I den här rykande färska vloggen kan ni se en del av vad vi har haft för oss de senaste dagarna: