Tess Waltenburg

En slottsweekend på fantastiska Kronovalls Vinslott
Man behöver verkligen inte åka långt för att ta del av fantastiska upplevelser. Förra helgen fick vi äntligen tillfälle att åka på vår bröllopspresent som vi fick när vi gifte oss för tre år sedan: En slottsweekend på vackra Kronovalls vinslott. För oss som bor i Lund tar det cirka 45 minuter att åka dit men det är verkligen någonting utöver det vanliga. 
 
 
 
I paketet vi fick ingick otroligt mycket. Vi fick bo i ett väldigt mysigt rum med utsikt över trädgården där vi bytte om innan vi deltog i slottvandring med bubbel följt av vinprovning och femrätters middag med vinpaket. Det hände mycket hela tiden men schemat kändes trots det inte stressat. 
 
 
 
 
 
 
 
Vi njöt verkligen av hela vistelsen, och det var extra härligt att som småbarnsförälder få sova en hel natt och vakna av sig själv för att gå rakt ner till en fantastisk frukostbuffé i en av deras vackra salar. Frukosten var makalöst god och innehöll många härliga lokala och ekologiska råvaror. Mums!
 
 
 
 
När vi hade checkat ut tog vi en promenad i det vackra närområdet som bjöd på krispigt väder och härliga höstfärger. Där hade jag inte tackat nej till att bo... Om ni har funderat på att åka på weekend här i Skåne kan jag varmt rekommendera Kronovalls vinslott. 
 
I den här vloggen får ni följa med på vad vi gjorde under helgen både på slottet och Österlenchoklad där vi stannade till på vägen:  
 
#1 - Jessica THE girl

Åh vad mysigt. Skulle med vilja övernatta på slott

Svar: Det var verkligen en häftig upplevelse! :)
Tess Waltenburg

#2 - Pauline Hurtig

men åh vad fint :D

Svar: Tack fina du! :)
Tess Waltenburg

#3 - Lucy

Så mysigt det såg ut, fick mig att tänka på hur mycket jag skulle behöva det där. Varför glömmer man alltid bort sig själv och prioriterar allt andra?

Svar: Ja, det blir nog lätt så. Jag hoppas att du hittar ett tillfälle att pyssla om dig själv snart :)
Tess Waltenburg

#4 - Helena Roth

Oh ja - där är ljuvligt! Körde förbi i helgen på väg till Friden (rekommenderas!), och eftersom även ex-maken var med i bilen så gjorde vi liten walk down memory lane. :-)

Svar: Så härligt! Det får jag spana in :)
Tess Waltenburg