Tess Waltenburg

En intensiv men fantastiskt spännande tid
Det händer så himla mycket kul just nu och jag anstränger mig verkligen för att lyckas stanna upp och njuta av allt mellan varven. Vi blev nyligen nominerade till Stora Influencerpriset i kategorin "Årets innovatör" där vinnaren utses senare idag, jag har blivit intervjuad i tidningen Lundagård i den här intervjun om mitt arbete, i tidningen Hallå! Lund som släpps i nästa vecka och på tisdag ska jag upp till Stockholm för ett spännande evenemang som är hemligt just nu men som jag kan berätta mer om på måndag. 
 
Så vad händer för Sustainable Influencers då? Vi har fått en förening på plats och väntar bara på svar från Skatteverket sedan är vi good to go. Vi har fått plats på Venturelab, studentinkubatorn här i Lund, för ett tag sedan och det känns väldigt skönt att ha en plats att utgå från. Där sitter dessutom många andra spännande företag och projekt, som till exempel VÅGA och SKØN, så det är en väldigt inspirerande miljö.
 
 
När jag är uppe i Stockholm ska vi även passa på att ha en nätverksträff vilket känns väldigt roligt då det är många där jag inte har träffat än. Det är grymt kul att man kan träffa likasinnade på nätet men det känns alltid roligare att peppa och stötta varandra online när man känner personerna bakom. Vår träff i Lund var väldigt trevlig och jag ser väldigt mycket fram emot Stockholmsträffen som grymma Adrienne drar ihop. Om ni inte har varit inne på hennes nystartade blogg än kan jag varmt rekommendera den. 
 
Min fantastiska vän Mathilda Ahlberg var här för ett par dagar sedan och fotograferade mig. Alla bilder i det här inlägget är tagna av henne. Vi träffades för cirka sju år sedan för första gången och gjorde en plåtning tillsammans för portfolio när jag nyss hade börjat göra modelluppdrag och hon nyss hade börjat fotografera och sedan dess har hon plåtat mig massor av gånger, inklusive mitt bröllop och nyföddbilder när A föddes. 
 
 
Nu har podden varit uppe i några veckor och jag har hunnit släppa tre avsnitt då det senaste kom ut igår. Jag har intervjuat Johanna Nilsson om hållbart mode, Korta Datum om matsvinn och nu Henning Gillberg från Repamera om cirkulär ekonomi och White Monday. För er som inte har hunnit lyssna än hittar ni alla avsnitt här eller där poddar finns. 
 
Jag känner att jag börjar "hitta hem" mer och mer på mina kanaler. Det känns väldigt roligt att ha börjat med vloggar och jag har många idéer kring videos jag vill göra framöver. Min tanke är att blanda vardag, när jag sysslar med olika projekt, och guider med tips på hur man kan leva mer hållbart. Har ni några förslag på vad ni vill se mer av? Jag tar väldigt gärna emot tips och feedback. Ni hittar min kanal här, jag skulle bli väldigt glad om ni vill prenumerera ifall ni gillar det ni ser. 
 
#1 - Annika Andebark

Så himla bra! Har inte hunnit lyssna på avsnitten än - men jag ska!

Oändligt tacksam för Sustainable influensers och Klimatklubben!!!

Svar: Tack fina Annika! Ditt engagemang inspirerar verkligen! Tillsammans är vi starka <3
Tess Waltenburg

#2 - Mösstanten

Roligt att det går framåt med hållbarhetsarbetet. Det är ju något vi alla måste tänka på. Och det är verkligen bra att det finns influencers som tänker etiskt och inte bara shopping shopping för så kan vi ju inte hålla på i längden.

Svar: Ja, verkligen! Vi jobbar hårt för att hållbara influencers ska få ta mer plats, jag tror att det är viktigt för att nå ut med hållbarhetsfrågor till den breda massan.
Tess Waltenburg

#3 - Lena

Vad glad jag är att jag har hittat din fina blogg och det är så mycket intressant på din podd :)

Svar: Åh, vad glad jag blir Lena! Tack för din kommentar! :)
Tess Waltenburg

#4 - Helena Roth

Så glad jag blir att läsa att pusslet börjar trilla på plats för dig - det är du väl unt!

Svar: Tack fina Helena! Det värmer verkligen!
Tess Waltenburg