Tess Waltenburg

En söndag på mysiga Hotell Mossbylund
När en lång dusch känns lyxigt (livet som småbarnsförälder) är en dag på spa rena drömmen. Min svärmor tog med mig till Hotell Mossbylund i söndags som en försenad födelsedagspresent, och det kunde inte vara mer uppskattat mitt i flyttkaoset. Paketet hon hade bokat hette "Sköna Söndag" och började med mjuk, avslappnande yoga. Efter det fick vi spendera tid på deras spaavdelning där vi mest höll oss utomhus i och med att vädret var fantastiskt. Jag tog, av förklarliga skäl, inga bilder där inne. 
 
 
Otroligt vackert kakel och fina detaljer inne i omklädningsrummet.
 
När vi hade myst färdigt på spat gick vi över till restaurangdelen och åt en underbart god brunch. Vi hade sagt till innan om att jag äter veganskt men mycket av det jag fick äta fanns faktiskt redan på deras befintliga buffé. Det är verkligen roligt när plantbaserat finns tillgängligt för alla som är sugna tycker jag, och i det här fallet hade de lyckats oerhört bra med det. Det jag fick extra var tre olika såser, friterade bollar på gula ärtor, mjölk till kaffet och dessert bestående av tre olika sorters kakor. Mums! 
 
Jag kan verkligen rekommendera ett besök där om ni har vägarna förbi Skåne. För oss som bor i Trelleborg var det en perfekt dagsutflykt och det som ingick i paketet passade oss väldigt bra. 
 
 
Min fantastiskt goda brunch och dessert.