Tess Waltenburg

Plåtning med Nils Sjöholm i kläder från grymma Pollyjo & Moz på Mitt Möllan
Igår bestämde jag och Nils oss för att plåta lite i studio spontant när jag hade slutat jobbat. Jag gick inom butiken Pollyjo & MozMitt Möllan och lånade kläder från deras egendesignade linje Pollyjo Design. De har både hållbarhetstänk och fantastiskt vackra klänningar. Passformen är ledig men ändå välskräddad och passar olika kroppstyper. Plaggen finns i storlek 34 - 48 och materialen är utvalda med stor omsorg för människor och miljö. 
 
Klänning Amelie - Light green
 
Klänning Elsa, Petrol 
 
Klänning Betty, Royal 
 
 
Klänningen ovan är tillverkad i ekologiskt bomull och kändes väldigt klädsam samtidigt som den var otroligt mjuk och skön att ha på sig. Tyget, kragen och skärpet gör att den känns väldigt spännande även om modellen är klassisk och bekväm. Jag är 173 cm lång och upplever ofta att många klänningar slutar väldigt långt upp men den här gick nästan till knät på mig. 
 
 
 
Det känns alltid roligt att göra någonting kreativt som lyfter olika aktörer som brinner för det de gör. Nils och jag har känt varandra i många år och det är fantastiskt roligt att få följa hans resa. Gå gärna in och gilla hans Facebook-sida om ni inte redan har gjort det.