Tess Waltenburg

Möte med Jennie angående Stinf och en massa kul på gång
Ja, jag vet, inte den vackraste förkortningen men det var det bästa vi kunde komma på. Om någon av er har ett förslag på något snabbt och enkelt som kan beskriva Sustainable Influencers utan att låta som en blandning av Stim och Nymf så hör av er. För tillfället får det dock funka. 
 
 
Jag och Jennie hade ett grymt planeringsmöte häromdagen och vi lyckades samla upp många lösa trådar. Vi brinner verkligen för det här och har många idéer hela tiden så det vi satsar på nu är just att försöka konkretisera allt så att det inte rinner ut i sanden. Det är så fantastiskt roligt att jobba med henne och det händer mycket spännande som jag ser fram emot att dela med er snarast.
 
Första stoppet var Café Trubbel där vi åt ett gäng av deras underbart goda smårätter som ni ser på bilden ovan. Man väljer 3, 5 eller 7 rätter och kombinerar fritt från deras brunch-meny. Allt är vegetariskt och det går att få veganskt och glutenfritt också. Granolaskålarna här är till exempel gjorda med Oatlys havreghurt som bas. 
 
 
När det stängde gick vi vidare till AB Småland för att prata vidare, kika lite på deras ovanvåning och samla ihop våra tankar över en kaffe. Det är verkligen ett underbart ställe som alltid ger mig en extra dos inspiration. Vi satt i cafédelen tills de stängde och hann få väldigt mycket gjort. Det ligger mycket jobb bakom det vi gör men det är också väldigt, väldigt roligt. 
 
 
Jennie fångade mig på bild vid möblemanget ni ser på föregående bild så jag kan för ovanlighetens skull visa er dagens outfit lite försenat. Klänningen är från Odd Lovin' och det var första gången jag använde den bortsett från när den provades hemma. Conversen och väskan är fyndade second hand på Emmaus respektive Tradera. Jackan är ett reafynd som jag planerar att slita med hälsan.