Tess Waltenburg

Middag på Sajvva med underbara medlemmar från Sustainable Influencers
Idag fick jag och Jennie äntligen träffa ett gäng av medlemmarna i vårt nätverk. Vi hade bokat bord och åt middag tillsammans på vegetariska Sajvva i Malmö. Det var väldigt roligt att äntligen ses. Vi diskuterade idéer och förväntningar på nätverket och hade samtal om högt och lågt inom ämnet hållbarhet. Det var även väldigt kul att få träffa personerna bakom några av de många fantastiska konton vi har äran att få ha som medlemmar. Vi har många olika inriktingar och jag tror verkligen att vi kan lära och dra nytta av varandra. 
 
 
Vi var sex personer och fick sitta vid ett långbord vilket passade väldigt bra. Det kändes som att vi var ett bra antal för att kunna ha samtal tillsammans där alla fick känna sig delaktiga, det passade bra i och med att vi inte hade setts innan. De som var där var personerna bakom careofeco, saraellstrom.se, frokenminimalist, buy_less_be_more och såklart odd.eco
 
 
Maten var underbart god med spännande smaker. Till förrätt fanns bland annat edamame, springs rolls och dumplings men jag tog bara en huvudrätt den här gången. För min del blev det en korean street bowl med shitake, koriander, kimchi, lime, asiatisk slaw och annat gott. Hela menyn finns här för er som är intresserade. 
 
 
Jag älskar ställen där både maten och inredningen är njutbar och Sajvva passar verkligen in i den kategorin. Det finns gott om plats så det känns som att man kan föra samtal privat, belysningen är behaglig och detaljerna faller verkligen mig i smaken med mysiga lampor, tyger och gröna toner. 
 
 
Min mat var underbart god och det kändes som att vi valde helt rätt ställe för vår träff. Den här gången var målet mest att träffas och ha en trevlig kväll tillsammans men det kändes som att vi fick en hel del bra input som vi kan ha glädje av när vi utvecklar vårt koncept också. Det gör mig så glad att se hur peppande och fina alla är mot varandra. Resan mot ett hållbart liv blir både enklare och roligare om vi gör det tillsammans.