Tess Waltenburg

Förberedelser inför morgondagens plåtning
Imorgon är det äntligen dags för min och Jennies plåtning med Gisela Ackerup för Sustainable Influencers. Jag har känt Gisela i många år och jag beundrar henne verkligen både som person och som fotograf. Hon har en fantastisk förmåga att visualisera, komma med idéer och bygga upp magiska miljöer till sina bilder. Imorgon blir det olika teman i bohemisk stil och vi har verkligen satt ihop ett perfekt team. Joanna Svärd från vårt nätverk, som bara arbetar med ekologiska produkter, ska fixa smink och hår. 
 
 
En av våra samarbetspartners inför plåtningen är Uma Bazaar i Malmö. Plaggen ni ser på bilderna kommer därifrån. Jag köper som ni vet det mesta begagnat, men när jag köper nya plagg ligger deras butik på min topplista. De har både grymt snygga plagg och ett fantastiskt hållbarhetstänk då de bara tar in ekologiskt och schysst producerade kläder. Min favoritkjol från People Tree som jag har haft i många, många år och som fortfarande är i fint skick är köpt där. 
 
 
Ikväll ska jag åka till min vän och florist Josefina som har skapat vackra blomsterkransar till oss. Det är en fantastisk känsla när så många kreativa, duktiga och ambitiösa personer arbetar tillsammans. Jag är så himla peppad på morgondagen! Jag hoppas att ni vill följa oss på Instagram stories. Håll utkik både på mitt och Jennies konto så uppdaterar vi er under dagen.