Tess Waltenburg

En underbar kväll i Långaröd
En av våra vänner fyllde 40 igår och vi blev bjudna till deras gård i Långaröd för att fira. Utsikten var fantastisk när vi satt ute, grillade, åt gott och umgicks. De köpte en gammal sönderfallen gård och har verkligen börjat från scratch med att röja och fixa. Nu håller de på att bygga upp en fantastisk verksamhet med permakulturodling och de erbjuder även catering till den som önskar. Kika gärna in på deras Facebook-sida och ge dem lite kärlek. 
 
 
 
Vi har inte besökt gården innan men vi har sett många bilder från start och fram tills nu. Det är verkligen en underbar plats med naturen som granne och ytor där barnen kan springa omkring. Vår äldsta var vääääldigt intresserad av plantorna men vi lyckades förhindra att de fick sätta livet till när hans nyfikna små fingrar var framme... 
 
Och vi kan ju lugnt säga att ätbara växter verkar trivas bra där. Se bara på rabarbern jag fick. En riktig bjässe! Jag blev erbjuden att ta hem en stickling men är lite tveksam till om den kommer trivas lika bra på min balkong... Vad tror ni? Det var i alla fall en fantastisk kväll som gjorde gott för själen. Det känns viktigt att ta sig tid för det även i flyttstressen.