Tess Waltenburg

En fantastisk plåtning med fotograf Gisela Ackerup för Sustainable Influencers
Vi hade en alldeles underbar dag i fredags när jag och Jennie plåtades för ett nytt projekt inom ramarna för Sustainable Influencers. Fantastiska Joanna Svärd från vårt nätverk sminkade oss och skapade en guldskimrande bohemisk look. Min duktiga vän Josefina som är florist hade gjort vackra, gröna kransar åt oss av material som annars hade slängts. Zero waste så att det ryker om det och väldigt, väldigt fint! Fantastiska Gisela, som jag har känt och plåtat med i många år, stod för bilderna. Vi kunde inte ha fått ihop ett bättre team. Jag hämtade upp Jennie redan vid åtta, vi höll på större delen av dagen och hann med tre olika teman. 
 
 
 
En av våra samarbetspartners för plåtningen var Uma Bazaar som bland annat lånade ut smycken från Johanna N (som är en av bloggarna i vårt nätverk) och två coola, mönstrade set från MbyM. De har ett hållbarhetstänk som genomsyrar alla led i verksamheten och visar verkligen att det går att få till en snygg stil med minimal påverkan. De har även en webbutik för er som inte bor i Malmö eller har vägarna förbi. 
 
 
Min fina mamma var snäll och lånade ut sitt hus till oss där vi både sminkade, fikade och plåtade till det första temat. Till den första "scenen" vi ställde i ordning använde vi oss av en fågelbur, blombord, lykta och krukor från Frid och Fröjd Stockamöllan. Tygerna hade jag fyndat på Tradera tidigare. De andra plaggen vi hade på oss var också hållbara då det mesta var second hand-fyndat. Jag är så otroligt tacksam över att få jobba med så fina, trevliga, kreativa människor och kan knappt vänta på att få visa er resultatet när det är klart. Fler behind the scenes-bilder finns på Jennies blogg så länge. 
 
#1 - Björn

Sköna bilder