Tess Waltenburg

Tess testar - Ben & Jerry's veganska glassar
"Men jag älskar ju choklad och glass, jag hade aldrig kunnat bli vegan". Tänker du så? Tro mig, jag vet hur det är. Jag har tänkt så i många år och i ärlighetens namn är det just de sakerna som har hållit mig kvar i min konsumtion av mejeriprodukter, inte mjölken i sig. Så nu har jag gjort det till mitt uppdrag att testa varje liten del av det veganska utbudet tills jag hittar guldkornen. Jag blev så lycklig när jag såg att 7 Eleven hade Ben & Jerry's veganska glassar att jag köpte en av varje. Så här kommer en liten utvärdering.
 
Min solklara favorit: Peanut butter & cookies. Så underbart god! Jag trodde att chokladglassen skulle vara min favorit men det blev inte så, den gick dock också hem. Över lag var glassen, som är gjord på mandel, bra enligt min smak. Den enda nackdelen var att den var lite mer "isig" än vanlig gräddglass, men jag tror att det delvis är en vanesak. Nu hoppas jag bara på att Ben & Jerry's Sverige snart tar in de övriga veganska smakerna så att det finns mer att välja på.
 
Har ni testat någon av smakerna? Eller kanske till och med alla? Vilken var er favorit?
 
 
#1 - Mirre Sweetwords

Har testat någon, men minns ej namnet, jag är lite snål de är ganska dyra men otroligt goda

Svar: Jag håller med dig. Det är ju svårt att veta om de är prisvärda innan man har testat, men min favorit kan jag absolut tänka mig att köpa igen trots priset.
Tess Waltenburg

#2 - MADDISENJ.SE

Bra tips. Har inte testat någon av dem dock.

#3 - Maria

OH! Jag har inte provat dom än men har tänkt på det länge! Jag gillar annars oatly chokladglassen :))

Svar: Den gillar jag också! Perfekt "vanlig" chokladglass :)
Tess Waltenburg

#4 - Maria

Ellerhur:) Men kul med lite lyxad twist ibland med!! :P :D