Tess Waltenburg

Vad är viktigt för dig?
Föreställ dig att du har en dag utan måsten. En dag då du kan göra precis det du vill, det som ger dig glädje och det som är viktigt för dig. Vad hade du gjort av den dagen?
 
Det är så mycket mer som är möjligt än vi faktiskt tror. Vi är så uppe i alla "måsten" att vi missar det som faktiskt är viktigt. Istället för att gå till botten med problemet köper vi snabba lösningar som ska hjälpa oss att strukturera upp vår tid, vårt liv och våra saker.
 
Jag tror att mål och drömmar är en viktig del av livet. Men det finns också en risk att vi är så fokuserade på framtiden att vi glömmer att leva i nuet, och då når vi istället aldrig riktigt dit vi vill. Det är en hårfin gräns mellan att inspirera sig själv med drömmar och att förlora sig själv i en bild av vad man behöver för att ens liv ska vara värdefullt.
 
Vad kan du göra här och nu för att hitta glädje, mening och inspiration? Vilka saker i ditt liv distraherar dig från det och vilka av dessa saker kan du faktiskt välja bort? Det är läskigt att ifrågasätta gamla vanor men det är också i den rädslan vi har möjlighet att utvecklas som människor.
 
 
 
#1 - Mette

Klokt att fundera över sådant ibland! Fast mest tänkte jag att om jag fick se körsbärsblom NUUUU skulle allt vara helt perfekt, haha! Längtar så efter sommaren!

Svar: Haha! Körsbärsblom är underbart! Den här bilden är faktiskt flera år gammal, så den är inte aktuell på något sätt, men väldigt vacker. Tack så mycket för din kommentar!
Tess Waltenburg