Tess Waltenburg

Ett spartips och en utmaning
Säljer du av saker du inte längre använder? Eller har du sorterat ut saker men drar dig för att ta tag i att lägga upp sakerna? Då har jag ett tips till dig. Vi har sålt en hel del prylar via Tradera de senaste månaderna, men har inte riktigt gjort någonting för att mäta summorna. Nu har jag dock dragit igång en utmaning: Vi ska sätta in alla pengar för saker vi har sålt på Tradera och andra ställen på ett separat sparkonto. Vi började för cirka en vecka sedan och det ligger redan på 1135 kronor. Det ska bli väldigt spännande att se hur mycket det blir i slutändan och vad vi kan göra för pengarna istället för att ha saker liggandes som vi inte längre behöver.
 
Så vad har vi sålt då? Jag la upp några små dekorativa skrin som jag i och för sig tycker är väldigt vackra men som innebär en hel del extra arbete vid städning och som jag därför känner bidrar till den vardagliga stressen. Jag gjorde även ett ryck och sorterade ut barnkläder, varav jag har fått sålt en hel del. Innan vi började med utmaningen har jag lagt upp allt från kläder till stickers och tyger, smycken och glas. Till och med en epilator. Det mesta går att sälja på Tradera så länge det är någorlunda sökbart och inte kostar alltför mycket att skicka i relation till varans värde. I januari fick vi sålt hela 29 saker bara via dem.
 
Jag tänkte köra på med utmaningen i en månad, och berätta då hur det har gått, för att peppa mig själv att lägga ut ännu fler saker. Berätta gärna om ni gör samma sak. Tips! Lägg ut annonserna så att de slutar på en söndag. Då brukar det vara många som är inne och budar. Lycka till!
 
 
Några av de många saker vi har sålt via Tradera den senaste tiden.
#1 - sarah

hej fina saker