Tess Waltenburg

Nytt poddavsnitt med Jävligt Gott, vlogg om hållbar julshopping i Malmö och paneldebatt på Malmö Stadsbibliotek
Hörrni, det händer så himla mycket kul nu! Hänger ni med? Jag känner knappt att jag gör det själv om jag ska vara helt ärlig. Den tid jag har över efter alla projekt och studier lägger jag på familj och vänner. Det är yogan som i första hand är min stund för mig själv där mina tankar får lugna sig just nu. Men som sagt, det är väldigt mycket roligt som händer och jag är så himla glad och tacksam över allt som sker. 
 
Idag släppte jag sjätte avsnittet av min podcast Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil som gästas av grymma Gustav Johansson som driver bloggen Jävligt Gott, Sveriges största veganska matblogg. Det är verkligen ett grymt bra avsnitt som jag hoppas att ni vill lyssna på efter jobbet eller under helgen. Ni hittar det här eller där poddar finns: 
 
 
 
Jag ska bege mig in till Malmö om en liten stund och möta upp Evelina som driver Earthwanderess. Hon är en fantastiskt inspirerande person som reser jorden runt utan flyg och jag ser väldigt mycket fram emot att intervjua henne till min podd. Vi ska även göra ett besök på GRAM, Malmös förpackningsfria butik. Ikväll ska jag och Carys som driver bloggen Buy less be more prata under en paneldiskussion i samband med en klädbytardag som Malmö Stad och Naturskyddsföreningen arrangerar. Vi kommer att prata mycket om ämnen som ni vet att jag brinner för: återbruk, second hand och hållbarhet. Det ska bli så himla roligt och jag är superpeppad! Är det någon av er som ska dit? Kom gärna fram och säg hej!
 
Jag har börjat med en ny serie på min Youtube-kanal som jag är väldigt peppad på att dela med er. Niu som har följt mig ett tag vet att jag skriver mycket om lokal turism här på bloggen och nu har jag även börjat göra videos om det. Först ut är en video där ni får följa med på hållbar julshopping i Malmö som ni kan se här:  
 
 
#1 - Helena Roth

Jag har prenumererat på podden nu - ska lyssna, lovar återkoppla!

Kul att det är så mycket i snurr o c h bra att du tar hand om dig själv i det hela också. Hållbarhet behöver börja inifrån liksom. <3

Svar: Åh, vad roligt att höra Helena! Jag ser fram emot att höra feedback från dig :D Ja, precis. Jag tänker mycket på det <3
Tess Waltenburg

#2 - Gunnar FN

Hej!

Intressant, men låter som mycket att hålla reda på. Viktigt för framtiden dock. Se till att du orkar.

Annan sak. Försökte göra denna kommentar med min mobil, men det gick sämre, bl a eftersom kommentarsfältet inte syntes och det inte gick att se hur jag själv stavade. Också en hållbarhetsfråga, om än på ett helt annat sätt. Må väl.

Svar: Hej Gunnar! Tack för bra och klok feedback :) Jag ska fundera och kika på det. Ha en fortsatt härlig helg!
Tess Waltenburg

#3 - Johanni

Lyssnar på podden om Jävligt gott. Inspirerande och bra, jag tycker om att du låter honom prata, och jag tycker om lugnet i podden, att saker får ta tid. Kanske lite mer ifrågasättande/uppföljande skulle gjort avsnittet ännu bättre, men det är en petitess.

Svar: Åh, tack så mycket! Vad glad jag blir! Jag tar till mig av din feedback och ska definitivt tänka på det i framtiden :) Tack för att du tog dig tiden att skriva, det uppskattas verkligen!
Tess Waltenburg