Tess Waltenburg

Klippning på Bruns Frisörer och massor av mys
Det har trillat in en del nya följare här på senaste tiden så jag känner att det är dags för en presentation. Varmt välkomna hit! Jag är så himla glad över att ni vill följa mig, mitt arbete och min resa mot ett mer hållbart liv. Mitt namn är, som ni säkert har märkt Tess Waltenburg. Och ja, jag heter faktiskt Tess. Inte Therese. Jag är 25 år gammal och bor med min man och våra två barn i Lund i Skåne. Jag läser just nu min master i tillämpad kulturanalys vid Lunds Universitet, skriver om hållbar livsstil och second hand på mina kanaler, har även en youtube-kanal, podcasten Steg för Steg - Inspiration för en hållbar livsstil och är en av personerna bakom nätverket Sustainable Influencers. Jag har många järn i elden med andra ord, och jag försöker hitta nya rutiner i allt, men det är också fruktansvärt roligt. 
 
Och vet ni? Jag var faktiskt nyss och klippte mig för första gången sedan maj 2016. Den här gången blev det på Bruns frisörer här i Lund, en certifierad grön salong, och jag kommer definitivt att gå dit igen. De tog cirka 10 centimeter men det är fortfarande långt, det känns dock väldigt mycket luftigare och lättare vilket är guld värt för mig som har väldigt mycket hår. 
 
 
 
Jag känner att jag sakta börjar varva ner inför julen. Punkterna på checklistan bockas av en efter en och allt känns lättare och lugnare med varje steg jag tar. Vi har nästan ingenting planerat nu när vi är lediga och det känns väldigt skönt. Jag försöker ta varje tillfälle jag kan att mysa med tända ljus, choklad och té. Vi har handlat hem en hel del gott och ska spendera mycket tid hemma i lugn och ro. Jag gillar att ha fullt upp och vara kreativ men jag behöver den där balansen, att stanna upp och andas ibland också. Jag hoppas att ni får en fin och stämningsfull jul och att ni kan fokusera på det som faktiskt är viktigt istället för att stressa. 
 
 
#1 - Sara Ekman

Härligt! :) Älskar känslan när håret är fräscht o nyklippt!

Svar: Eller hur! Det är en underbar känsla :)
Tess Waltenburg

#2 - Pauline Hurtig

härligt! å vilken fin lampa :)

Svar: Tack fina du! Visst är den? :)
Tess Waltenburg

#3 - Bunny Therése

Redan superförtjust i din blogg, ska följa med glädje! :)

Svar: Åh, vad härligt att höra! Tack fina du :)
Tess Waltenburg