Tess Waltenburg

Bohemiskt rockig outfit med mina senaste second hand-fynd
Hej fina ni! Tiden bara rusar förbi och både julen och nyår närmar sig med stormsteg. Det har varit ett otroligt händelserikt år på väldigt många olika sätt. Vi har flyttat tillbaka till Lund och börjat landa i vår tillvaro här, det har varit full rulle med Sustainable Influencers sedan starten i början av sommaren och jag har påbörjat min master i tillämpad kulturanalys vid Lunds Universitet. Vi har dessutom fått en plats i studentinkubatorn Venturlab här i Lund där jag sitter och jobbar med alla roliga projekt. Det känns otroligt skönt att för en gångs skull ha allting nära och jag börjar bit för bit känna att jag hittar nya rutiner och kan landa i tillvaron. 
 
 
 
Jag känner dessutom allt mer att jag hittar tillbaka till mig själv, vad jag brinner för och min stil både när det kommer till inredning och kläder. Jag har känt mig väldigt oinspirerad i perioder men nu känner jag snarare att det finns så mycket roligt jag vill göra att jag har svårt att hitta tiden. Utöver det träffar jag hela tiden nya människor som ger mig spännande insikter och breddar mitt perspektiv. 
 
Så hur känns det inför 2019 då? Jag är om möjligt ännu mer peppad inför vad det kommande året har att erbjuda. Vi har redan spännande saker på gång efter att Sustainable Influencers blev en registrerad ideell förening och jag vet att vi kan uträtta stordåd tillsammans. 
 
 
För ett par dagar sedan hade jag och min man en dag för oss själva i Malmö. Vi hade barnvakt och åt lunch tillsammans på Saluhallen, kikade runt i butikerna där, julhandlade och hade det mysigt. Det var verkligen en härlig känsla att verkligen kunna prata och fokusera på varandra. Vi var även på Emmaus och handlade och jag gjorde väldigt många härliga fynd. Här kan ni se två av dem: En svart hatt i 100 % ull och ett par Levi's-jeans i toppenskick. Självklart kombinerade med andra hållbara favoriter. Koftan är från Erikshjälpen på Öresundsvägen här i Lund där jag nästan alltid hittar fantastiska fynd. 
 
Det hade varit roligt att få lite feedback från er inför det kommande året. Vad tycker ni om att läsa om här? Vad vill ni se mer av? I vilka kanaler? Jag vill ju såklart skriva om det jag själv tycker är kul men ju mer feedback jag får från er desto mer kan jag vinkla det på ett bra sätt. Jag uppskattar verkligen ert stöd ska ni veta. Det är så häftigt att känna att vi är många som jobbar för en hållbar utveckling. Heja oss! 
 
#1 - Anita Birgitta

Vad är Sustainable Influencers har aldrig hört om det tidigare blev lite nyfiken.

Svar: Det är vårt nätverk för influencers som vill göra skillnad :) Vi startade det i juni så det är ganska nytt.
Tess Waltenburg

#2 - Emelie

Wow vad snyggt 😍

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir! :D
Tess Waltenburg

#3 - Angelica Wåhlin

Wow, så himla snyggt!

Svar: Tack fina du, vad glad jag blir! :)
Tess Waltenburg

#4 - Helena Roth

Alltså, tillämpad kulturanalys - vad i allsindar betyder det egentligen? Nyfiken i en strut!

Svar: Det är väldigt brett men i stora drag handlar det om att skapa förståelse för kulturella processer och hur den sociala kontexten påverkar oss. Det är otroligt intressant och väldigt spännande om man är intresserad av konsumtionsmönster :)
Tess Waltenburg

#5 - Biggeros

Roligt att få läsa ditt inlägg och vad jag känner så de jag ser och läser om är jag jätte nöjd som det är. Trevlig Jul🌲🎅🌲

Svar: Vad härligt att höra fina du! God jul :)
Tess Waltenburg

#6 - Caroline

Så fina bilder. :) Hoppas att du har haft en riktigt trevlig jul.

Svar: Tack fina du! Gott nytt år! :)
Tess Waltenburg