Tess Waltenburg

Väldigt spännande nyheter och ett möte i Malmö med grundaren till Ekobarn och Mini Greeni
Tänk att det äntligen är söndag... Har ni haft en spännande vecka? Det har jag. I torsdags åkte jag in till Malmö på förmiddagen och befann mig på AB Småland precis när de öppnade. Jag älskar atmosfären där oavsett tidpunkt men det var väldigt härligt att strosa omkring i lugn och ro när nästan ingen annan hade hunnit dit än. De hade fått in fantastiska, hållbara höstplagg som vissa av er kanske har sett i mina Instagram-stories. 
 
 
Efter en stund kom Jennie dit och mötte upp mig. Vi tog en fika i deras mysiga cafédel och planerade den närmsta framtiden för Sustainable Influencers. Det är så himla mycket spännande på gång att vi verkligen får försöka stanna upp och njuta under tiden. Jag ser fram emot att få dela allt med er men först ut är ett av våra stora projekt: Podden som släpps 30e augusti. Vi försöker uppdatera på Instagram, och framförallt på stories, vad vi gör behind the scenes så ni får gärna kika in där. Har ni några förslag på spännande gäster med hållbarhetstänk? Vi tar tacksamt emot er input. 
 
 
Vid lunch kom Jessica som är den nya ägaren till Ekobarn och som snart släpper företaget Mini Greeni, som kommer producera vegansk ekologisk barnmat, dit och mötte upp oss. Vi har bara skrivit till varandra hittills då hon bor i Stockholm och det var så himla härligt att få träffa en så sprudlande, inspirerande person som brinner för att göra världen till en bättre plats. Det ska bli roligt att se vad vi kan göra tillsammans framöver. 
 
 
På tal om podden och AB Småland så har jag väldigt roliga nyheter: Den 30e augusti så ska vi ha en liten releasefest där för att fira vårt första avsnitt. Vi hade ett möte med butikschefen innan vi gick därifrån och allt kändes väldigt bra. Vi hoppas verkligen att ni är lika peppade som vi är och att ni kommer uppskatta podden när den släpps.