Tess Waltenburg

Second hand från topp till tå med vackra Lund som backdrop
När jag och Jennie hade haft mötet med Reshopper häromdagen hjälpte hon mig att ta lite outfitbilder. Jag hade på mig second hand från topp till tå vilket faktiskt inte är helt ovanligt numera. Klänningen är från Edblad, jag hittade den via Tradera för ett tag sedan och den är en riktig klassiker i min garderob. Conversen och handväskan är båda från Emmaus på gågatan i Malmö men är köpta vid olika tillfällen. Jag älskar fransarna på väskan, att den rymmer mycket och har en lång rem. 
 
 
Det känns roligt att visa att det går att ha på sig begagnat från topp till tå och ändå känna att man får ihop en grym outfit. Det finns så mycket fint att hitta utan att köpa nyproducerat. Den här klänningen är i fantastisk kvalitet och går att klä både upp och ner. Med klassiska smycken blir den väldigt stilren men om man kombinerar den så här gör den lösa passformen att den ser mer bohemisk ut. 
 
 
Att ha min vackra nygamla hemstad Lund som bakgrund är väldigt tacksamt. Här finns det otroligt många vackra gator, byggnader och detaljer så vi behövde inte gå långt innan vi hittade en bra plats att fota på. Det är väldigt uppskattat att ha en bloggkollega som kan hjälpa en med bilder när man ändå ses. 
 
Brukar ni köpa second hand? Har ni bilder på några av era grymma outfits? Dela gärna med er i kommentarer!