Tess Waltenburg

Ett besök på världsbutiken Klotet i Lund
Har ni varit i Lund någon gång? Eller har ni planer på att åka hit? En butik jag verkligen saknade under tiden jag inte bodde här var världsbutiken Klotet som bara säljer Fairtrade-producerade produkter. De har både livsmedel, accessoarer, barnkläder, inredning och presenter. Jag hade kunnat gå runt där inne hur länge som helst men den här gången blev det bara ett snabbt besök. 
 
 
 
De har många vackra produkter i olika stilar men för mig som älskar bohemisk inredning och detaljer har de extra mycket fint. Allt från vackra skrin och ljuslyktor till korgar och armband. Den här gången köpte jag två korgar som ska få rymma småsaker här hemma. En del av er har säkert sett dem på min Instagram redan. Jag köpte även på mig av min favoritchoklad från Divine då de sålde ut vissa av deras produkter. 
 
 
 
Varje gång jag är inne i en second hand-butik eller andra butiker med hållbart tänk, som denna, så inser jag att jag verkligen inte behöver köpa massproducerade produkter som varken är bra för miljön eller människorna som har producerat dem. Det är verkligen roligt att se att det finns så himla mycket fint, inspirerande och vackert som även är hållbart och gör skillnad. 
 
 
#1 - Alice Lindström

Mycket fint!

Svar: Tack fina du!
Tess Waltenburg