Tess Waltenburg

En väldigt intressant poddinspelning med Gustav från Jävligt Gott
Hej fina ni! Har ni haft en bra start på veckan? Jag kickade igång dagen på bästa sätt igår genom att bege mig till Jennie för att spela in ett avsnitt av vår podd Steg för Steg som släpps på torsdag. Vi försöker spela in så många poddavsnitt som möjligt nu innan skola och annat drar igång inför hösten och igår gästades vi av ingen mindre än Gustav på Jävligt Gott. Han delade med sig av resan som till slut fick honom att gå över till helt vegansk kost, sina bästa recept och tips till den som vill äta gott och rädda världen samtidigt. Avsnittet släpps i september, missa inte det! 
 
Nu peppar vi även mycket inför släppet av podden på torsdag. Det ska bli så himla spännande att dela något vi har arbetat så mycket med med er. Vi tror att det kan bli riktigt bra och tar väldigt gärna emot konstruktiv feedback. Ni kan redan nu gå in och följa oss på Soundcloud för att inte missa avsnitten när de kommer upp. 
 
#1 - Helena Roth

Oh så spännande - ska genast skriva upp att jag ska kolla in er podd när den släpps!
(Inte minst för att jag ju själv tom är medförfattare till en bok med titeln "Medvetna val - från offerkofta till möjlighetsmantel" :-) )

Svar: Åh, vad roligt Helena! Och vad glad jag blir över att du kommenterar! Det låter ju som att du borde vara en del av vårt nätverk :) Du hittar vår Facebook grupp här: https://www.facebook.com/groups/205202583539486/?ref=bookmarks
Tess Waltenburg

#2 - Sofia Hult

V kul med podd ska kolöa in den

Svar: Vad roligt! Jag hoppas att du gillar den :)
Tess Waltenburg

#3 - Anna / Bor i husbil på heltid

Vad kul med poddande! Har länge velat göra en egen, men inte riktigt kommit mig för och det jag vill prata om är det redan många stora poddar som gör. Sen drar vi ju söderut för en 6-8 månaders lång resa snart så kanske inte riktigt passar nu heller. Får se längre fram. Ska lyssna på er pod när den kommer!

Svar: Vad roligt att du tycker det! Ja, det kan vara lite svårt att komma fram till ett ämne. Jag hoppas att du känner dig inspirerad och att du hittar ett bra ämne att fokusera på själv :)
Tess Waltenburg