Tess Waltenburg

En dag med två möten angående Sustainable Influencers i Malmö
Det har hänt mycket roligt idag. Vid tio mötte jag upp Frida som driver by Frida Em på Lilla Kafferosteriet. Hon är verkligen en fantastisk person med många idéer och en härlig personlighet som jag är väldigt glad över att ha lärt känna. Det ska bli spännande att se vad vi kan åstadkomma för samarbeten framöver. Lilla Kafferosteriet är ett av mina favoritcaféer i Malmö. Det ligger i närheten av gågatan och erbjuder både fantastisk fika och mysiga miljöer. Man kan både sitta på nedanvåningen, ovanvåningen och deras mysiga uteservering. Jag passade även på att köpa med mig en påse nymalet, underbart gott kaffe hem. Det ser jag fram emot att bjuda på ikväll när Jennie och hennes sambo ska komma hit. 
 
 
 
 
 
Efter vårt möte mötte jag upp Jennie och vi begav oss bort till Raw Food House för ett möte med Adele som har hand om kommunikationen för dem. Vi har spännande planer på gång tillsammans kopplat till Sustainable Influencers som jag ser fram emot att dela med er inom kort. Vi åt en fantastisk lunch där och jag valde deras mixtallrik där man fick tre olika rätter. Mums! Jag kan varmt rekommendera ett besök där om ni vill äta lunch i Malmö. 
 
 
#1 - Clara

Ser verkligen ut som ett mysigt ställe!

Svar: Det är det verkligen :) Tack för din kommentar!
Tess Waltenburg

#2 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★

Verkar så trevligt att kunna träffa och umgås med sina bloggvänner :). Är så svårt här där jag bor, är så få som bloggar :)

Svar: Jag förstår det. Är du med i något community på Facebook eller liknande? Jag tycker att det finns en fin gemenskap där också, även om det såklart inte är samma sak som att ses irl :)
Tess Waltenburg