Tess Waltenburg

Ett äventyr med vår nya Cargobike och en oväntad second hand-runda
Har ni testat att cykla på en Cargobike? Det hade inte jag innan jag galet nog fick för mig att beställa en tidigare i somras. Jag hade dock övervägt det länge och läst på mycket. Men igår var första dagen jag satte mig på en, och då hade jag precis hämtat ut vår alldeles egna Classic Electric. Jag åkte till Malmö vid lunchtid och promenerade till Cargobikes showroom och uthämtningsplats. Cykeln hade jag beställt på deras hemsida så allt var klart. Man kunde även välja att få den helt färdigmonterad och hemlevererad men jag kände att det här alternativet, som var lite billigare, var en spännande upplevelse. 
 
 
De har alla möjliga sorters modeller, och även den otroligt söta cargobiken för barn som ni ser här nedanför, men jag valde den klassiska lådcykeln med eldrift då jag kände att det är den som passar våra behov bäst. Vi kan ha båda barnen i men kan trots det åka och handla och om vi vill handla mycket eller stora saker får vi plats med det mesta förutsatt att barnen inte är med. 
 
 
Så hur var det att cykla mellan Malmö och Lund då? I och med att jag inte hade gjort det innan var det lite svårt att hitta cykelvägen, men jag köpte till en hållare för mobilen så att jag kunde ha den som gps. När jag hade hunnit till Åkarp var den dock på väg att bli helt urladdad så jag passade på att stanna till på Erikshjälpens butik där och en vänlig själv i personalen lånade ut sin laddare till mig medan jag tog en sväng i butiken och en kopp te. Mina fynd från den oväntade shoppingrundan ser ni nedan. Jag älskar mässing och turkost glas. Gillar ni det?