Tess Waltenburg

Som ett helt nytt vardagsrum
Ett resultat av vår utrensning hittills är att vi har kunnat göra oss av med en hel Billy-bokhylla, med överhylla, i vardagsrummet. Det gjorde verkligen stor skillnad och häromdagen tog vi tag i att möblera om och göra fint. Jag är så himla nöjd! Ni kan se hur det blev på bilden nedan.
 
Soffan stod mer till höger tidigare, divanen var på andra sidan och bokhyllan stod där lampan är nu så förändringen frigjorde även en hel del golvyta. Det ger ny motivation varje gång det syns så tydligt hur stor skillnad det gör att anamma en mer minimalistisk livsstil.
 
Save
#1 - TIDSTJUVEN

Är stolarna bekväma? Supersnygga ser de ut i alla fall. :D

Svar: Stolarna är faktiskt väldigt mycket mer bekväma än de ser ut! :) Vi har ibland kuddar eller fårskinnn i dem för att ge ett lite mjukare intryck.
Tess Waltenburg

#2 - bylittlenea.blogg.se

Vilken inspirerande blogg du har! Det är intressant med minimalism på många sätt tycker jag. Dels att inte överkonsumera vilket är bra för miljö och plånbok, men även på det mentala planet. Att kunna uppskatta det en faktiskt har och att inte hela tiden jaga efter mer. Kul att du delar så mycket inspo och tips om detta :)

#3 - fridaslife.blogg.se

Men va mysigt!!