Tess Waltenburg

A trip down memory lane...
Det har inte blivit särskilt många fotograferingar den senaste tiden (av uppenbara skäl). Jag hoppas dock på att kunna stå framför kameran lite då och då igen någon gång framöver, men var sak har sin tid och just nu njuter jag bara av bebisbubblan. Jag sitter dock och går igenom mina foton just nu och det är roligt att se alla fotograferingar jag har gjort hittills. Det har ju blivit en del genom åren. Här är några favoriter:
 
 
Det känns helt galet att det är över sex år sedan den här bilden togs av Beatrice Bolmgren en regnig sommardag i Helsingborg. Jag älskar färgerna och rosorna i bakgrunden.
 
 
Kan ni tänka er att det är samma fotograf som har tagit den här bilden som bilden ovan? Beatrice är grym på romantiskt vackra bilder, men en kall dag i januari 2011 togs bland annat det här fotot som jag också är väldigt nöjd med.
 
 
Från en väldigt rå och edgy bild till en mycket mer ljuv och romantisk... Det här porträttet togs av Simon Penrowe i april 2012.
 
 
Jepp, allt det där är mitt egna hår. Men färgen är vääääldigt onaturlig. Den här bilden, tagen av Isabell N Wedin, påminner mig om vita drottningen i Alice i Underlandet, även om det inte var tänkt så från början. Hanna Andersson sminkade och Lina Hjalmarsson stod för hårstyling. 
 
 
I maj 2013 togs den här bilden av grymt duktiga Freddy Billqvist. Jag tycker att det blev väldigt coolt med wet look till svartvita bilder.
 
 
I november 2013 plåtades jag av Marcus Löfdahl på stranden i Haväng och Alexandra Larsson stod för sminket. Det var fruktansvärt kallt men bilderna blev magiska.
 
 
I februari 2014 då jag var rödhårig plåtades jag av Felicia Püschl i grymma underkläder från La Leia. Resultatet blev edgy, kaxigt och grymt snyggt.
 
 
I maj 2015 plåtade Felicia Püshl mig ännu en gång. Den här gången höll vi till i Pildammsparken i Malmö och bilden ovan var en del av resultatet. Lite mystiskt och mörkt men ändå mjukt och vackert.
 
Har ni någon/några favoriter?
Save
#1 - Amanda Jona [FOTOGRAF]

Åh så kul att få se! :D

#2 - Angelica

Wow!!

#3 - sara

Snygga bilder :)

#4 - Amanda

Så himla fina bilder!!<3

#5 - MADDISENJ.SE

Wow så många fina bilder. Jag gillade verkligen den första bilden, otroligt vacker!!

#6 - Meg

wow vilka fräsiga bilder på dig!! sjukt fina :)

#8 - Lisa Jungqvist Larsson

Wow vad underbart fint! Så vacker!

#9 - Josäfin Andersson

alltså woow! vad snygga bilder!!

#10 - Maria at Inredningsvis

Men hur sexy var inte den med svarta underkläder och nitar #FOXY :) lite early Madonna över den :)


Veckans vackra Instagramhem på bloggen :)

Ha en fin ny vecka!

LOVE Maria på Inredningsvis