Tess Waltenburg

Let it grow
En sak jag verkligen saknar är att odla egna grönsaker och örter. Det är verkligen en speciell känsla att så ett frö och skörda något man själv har odlat. När vi bodde i Malmö odlade jag en hel del på balkongen och inne i lägenheten. Det var en genomgående lägenhet så på sommaren var det både ljust och varmt vilket gjorde att jag kunde odla en hel del bara i fönstret. Basilikan stormtrivdes och jag hade gurkor som klättrade på balkongen. Jag hade även physalis, paprika, tomater, rädisor, smultron, grönkål, koriander och andra örter. Grönkålen klarade sig till vintern och jag gjorde en sallad med den, apelsin, granatäpple och kanel till julen.
 
När vi hade kolonilott kunde vi odla ännu mer men det tog såklart även mer tid. Där hade vi bland annat tomater, brytbönor, potatis och örter. För tillfället känner jag att det finns annat som får komma före men på sikt hoppas jag på att kunna komma igång och odla igen. Det blir nog lite örter och tomater på balkongen till våren i alla fall.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
#1 - Johanna Utterberg

Det är ju så kul att ha egna grönsaker, örter och frukter att skörda och det skulle jag själv verkligen vilja ha möjlighet till att odla i framtiden. :)

#2 - Malin S. Carlsson

Fantastiska bilder du har genom hela bloggen!

#3 - Diana

Åh! Jag odlade lite i somras, men bara basilika och persilja. Har inte utrymme för en massa plantor :D Men drömmen är ju att ha en egen odling med olika örter och grönsaker. Så kul!

#4 - ullie

men va duktig du är jätte skoj at odla o det blir något